Info

WWW.RD-HETANKER.BE

Welkom op onze website van supportersclub "De Rode Duivels Het Anker Pulle"

 

 

 

Beste Rode Duivel Fan

 

Welkom op onze website van Supportersclub Rode Duivels "Het Anker" !

Op deze website kan u de nodige informatie vinden die u zoekt in verband met lid worden en ticketing van de Rode Duivels.

 

Lid worden bij onze supportersclub kan u van thuis uit met een card reader (identiteitskaartlezer).

Op onze hoofdpagina vind u een knop terug "Lid worden" waarop u kan klikken en word doorverwezen naar een andere pagina.

Hier vind u de volledige uitleg en link !

Volg de nodige stappen , vul ons onderstaande fanclub nummer in of zoek ons op naam en maak u lidmaatschap compleet. Wij krijgen bevestiging van u lidmaatschap en zullen u verder informeren in fuctie van betaling lidgeld.

 

 

Dan bent u lid .... Volgende stap is "Hoe bestel ik kaarten" ?

Als u lid bent zal u de nodige mail ontvangen van bevestiging van u lidmaatschap en de nodige login gegevens.

Op onze hoofdpagina kan u zeer gemakkelijk naar deze login pagina surfen door op de knop " login tickets" te klikken.

U geeft de nodige gegevens in en komt op u profiel terecht waar u dan gemakkelijk u kaarten kan bestellen , u puntentotaal kan opvolgen en de persoonlijke informatie kan bekijken en wijzigen.

 

Voor meer informatie en of problemen kan u altijd vrijblijvend ons contacteren uiteraard op onderstaande mail.

 

 

 

Supportersclub Rode Duivels "Het Anker" Pulle

Fanclub nummer: 123

 

 

Contactpersonen:

 

De Noël Marc

Contactpersoon 1895

marc@rd-hetanker.be

 

Van Genechten Joeri

Contactpersoon 1895

joeri@rd-hetanker.be

 

 

Mail : info@rd-hetanker.be

Facebookpagina: www.facebook.com/RodeDuivelsHetAnker

 

Clublokaal:

Cafe - Zaal "Het Anker"

Torenstraat 30

2243 Pulle

 

 

 

 

Puntenverdeling prioriteit kaarten

 

Vorige campagne:

•Lidmaatschap 2012-2014 Gold: 1,25 pt

•Lidmaatschap 2012-2014 Black: 1 pt

•All-In abonnement: 3 pt

•Qualifier abonnement: 2 pt

•Elke uitwedstrijd tijdens campagne 2012-2014: 0,5 pt

 

Bijverdienen van punten:

*Thuiswedstrijd: 1pt

*Uitwedstrijd: 1pt (scannen op lidkaart)

 

Verliezen van punten:

*Niet tijdig betalen van Ticket !! Bij verschillende keren nalatigheid kan dit leiden tot weigering van lidmaatschap !

 

 

 

Nuttige informatie! lees dit aandachtig!

 

Hoe verloopt een verkoop voor een thuiswedstrijd van de Belgian Red Devils?

 

Een verkoop voor een thuiswedstrijd van de Belgian Red Devils verloopt in twee delen. De eerste verkoop is er voor zij die het hoogst op de ranking staan. We zullen dit kort illustreren door een voorbeeld (deze aantallen zijn dus fictief!)

 

Voor thuiswedstrijd X krijgt 1895 in totaal 10000 tickets toegewezen. 40 % van de tickets gaan naar de eerste leden op de ranking. Dus 4000 tickets. Let wel: Deze 4000 mensen moeten wel nog in het systeem hun ticket gaan aanvragen zoals iedereen. Indien iedereen dit doet worden de andere (6000) tickets over de clubs verdeeld. Indien niet iedereen een ticket besteld, worden deze tickets overgeheveld naar de volgende verkoop.

 

De tweede verkoopperiode is er voor iedereen die nog geen ticket bestelde. Per club worden er tickets toegekend. Wie eerst bestelt, komt eerst op de lijst. Indien de tickets voor de club uitgeput zijn, komen de volgende aanvragers op een wachtlijst terecht. Aan het einde van de verkoopperiode kunnen wij nog tickets toekennen aan mensen op de wachtlijst. (Bv. Indien er bij een andere club minder tickets besteld werden dan toegekend)

 

Wanneer iemand een ticket bestelt zal hij/zij een mail krijgen. Op vraag van de clubs zal (bij wie het rekeningnummer reeds ingevuld is) het rekeningnummer hier vermeld worden.

 

 

 

Autorisaties (Volmachten)

 

Een supporter kan aan iemand anders toestemming geven om voor hem/haar een ticket te bestellen. Je kan zoveel personen als je wil een autorisatie geven, maar er kan per wedstrijd slechts 1 ticket besteld worden per lid. Eén persoon kan voor zichzelf en 5 andere supporters bestellen. Deze mogelijkheid werd ingebouwd zodat er tickets kunnen besteld worden voor mensen zonder computer, oudere mensen of kinderen. Wij rekenen erop dat dit niet misbruikt wordt.

 

Tickets annuleren:

 

Indien je tickets hebt besteld en er om een of andere reden toch niet kan bijzijn, kan je deze uiteraard nog annuleren.

Tijdens de verkoopperiode kan je je bestelde tickets gratis annuleren. Hiervoor dien je in je profiel te klikken op de desbetreffende wedstrijd en bij ‘Mijn bestellingen’ de bestelling te verwijderen door te klikken op het rode kruisje.

 

Annuleren na de verkoopperiode bij thuiswedstrijden is niet mogelijk. Bij uitwedstrijden kan dit wel, maar dan zal er een administratieve kost aangerekend worden van 50% van de aankoopwaarde per ticket (met een minimum van 10€)

 

Tickets betalen:

 

Een ticket betalen doe je als lid aan je fanclub. Bij bevestiging van een ticket zal je een e-mail ontvangen met de betalingsinformatie.

 

Indien een lid nalaat tijdig het / de door hem bestelde ticket / tickets te betalen aan de fanclub, zal het betrokken lid bestraft worden met één negatief punt (cfr. Puntensysteem) Bij herhaling kan dit, conform de statutaire bepalingen / het intern reglement, tot uitsluiting leiden. Een gewaarschuwd supporter is er twee waard.